Усе миры, усё гэта Бог
Усё вакол матэрыяльна
Нам жадаецца пазнаць
Хто, калі, для якіх мэтаў
Гэта вырашыў ствараць
Нам Святыя напісанні
Адказалі аднакова
Дзее Бог ўсё з Сябе
Выразна безпамылкова
Бог найчысты Дух-Свядомасць,
І жыццё яго духоўна
А матэрыя і Дух
Гэта усё толькі ўмоўна
Ўсё міры , усё гэта Бог
Божая мы праяўлення
І матэрыя ёсць Бог
Іншага прыназначэння
Надзяліў Сябе Сабою
Даў жыццё Бог нам з табою
Даў зямныя целы - травы
Каб мы дзеялі тут справы
Дзеем мы ляцяць гады
Ну няймецца нам заўжды
Ўсё жадаем мы пазнаць
Як матэрыю ствараць!?
Свидетельство о публикации №115082506529