Кожен сам

- Як матиму настрій і час,
Подзвоню можливо тобі...
Та ніщо не об'Єднує нас,
Ти пливеш і тонеш в журбі.

Може, просто, мене забудь.
Для чого повітря бентежить?
Ми невчасно зустрілись мабуть.
У думках твоїх туга і нежить.

Я не стану компресом для ран,
Кожен сам кує свою долю.
Та розсіється впору туман
І душа ще нап'ється вволю.


         25.08.2015


Рецензии
Цікавий твір. Сподобалось.

Ли Чень Дао   26.08.2015 01:11     Заявить о нарушении
Дякую за візит і відгук. Заходьте у гості. З повагою, Лю.

Лю Нели   27.08.2015 01:47   Заявить о нарушении