Душа живет будущим... укр

Душа живе майбутнім.

Майбутнє…
Душа живе майбутнім,
В її світах життя, це дія буднів,
Що нам допомагає проживати,
Й різноманітність стежок прокладати.

Душа є формою, без оболонки,
Що є безмежною в сполуці із життям,
Блукає виміром по різним стежкам,
У мріях щастя  в пошуках злиття.

Надія – полум’я, що зігріває віра,
Й можливість дій, це світло у тіні,
Душа між зорями, це мрії втіха,
Бо в світі виміру, майбутнє у житті.


Рецензии