З Днем Незалежностi!

Серпневий день і сонце гріє,
Жовто-блакитний прапор майорить.
Навколо палко всі радіють,
Й нема нічого, що гнітить.
***
Сьогодні на Вкраїні свято,
Ми незалежні, вільні й молоді,
Ніщо не заважає нам завзято
Радіть тому, що ми єдині на землі.
***
Єдині ми такі й незламні,
Не станем на коліна й не впадем,
Покажем всім - ми нездоланні!
І незалежність свою збережем!
***
Всіх памятаєм, хто повстав,
Хто захищає Неньку Україну.
Всіх тих, хто не дає і не давав
Перетворить державу на руїну.
***
Тож будьте горді що ви є,
Що ваша мова солов'їна,
Що все навколо ще живе,
Що все навколо - Україна!


Рецензии
Все буде добре!
З святом Вас!

Екатерина Олейникова 2   24.08.2015 18:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.