Славетна земля

Сьогодні  День  Народження  в Країни!
Це  свято добувалося  життям,
Сьогодні  ми  нарешті зрозуміли,
Його  важливість,
Ні, я  не віддам!
Ні Криму, ні просторого  Донбасу,
Ні  клаптика 
Славетної  землі,
Моєї і твоєї   на  вік  разом,
Де  пахнуть  вишні 
І шумлять гаї,
Де  щовесни  вертаються  лелеки,
Рахуються   зозулями  роки,
Де щоб  не  трапилось,
Ми  міцно   завжди   разом,
Де  мирне  небо
І    блищать   зірки!
24.08.2015


Рецензии
Чудовий вірш! Прекрасно звучить! Вітчизна - це найдорожче, що є в людини.

Ли Чень Дао   24.08.2015 16:00     Заявить о нарушении