отчего бегут в Россию?
- Оттого, что здесь
Штаты спину нам ломают,
Ставя в землю крест.
Вже давно криваві роси,
Трупи на полях…
Розплела держава коси,
Сльози на очах.
Як птахи голодні душі,
Тільки льон цвіте…
За синами матір тужить,
Кінь копитом б’є.
Ще не вмерла Україна –
Є сестри рука…
То ж розвієм хмари диму,
Спільна в нас мета!
Київ
Свидетельство о публикации №115082405663