Oksana
когда пишут : " with love "
" happy birthday to you " - means
поскорее-б уж иzдохЪ - ?
Встретил женщину - я :
Скромна и стройна
и - на humor , некстати , некстати умна !
Это милое - Ты !
( далеко до мечты )
0на часто меня
covering рискуя Собой !
... It was nothing butЪ love ... it means
more then sometimes is then meant than lost love
Lovely Friendship
und - eyes
- Where's Final - one ask
- KeptЪ i warmness to Her
Свидетельство о публикации №115082200732