Оciнь

На деревах осінь спіле листя косить,
В вирій зграя журавлів летить.
Квіти барвами прикрасили покоси,
Павутиння сріблом мерехтить.

Мила осінь, чародійко осінь,
Дякую, що ти до нас прийшла,
Та душа так молодості просить,
Дай на мить ще сонця і тепла.


Рецензии