Крапка над i

           ***


Крапка над "i" в імені Ісус
Крапка над "i" в імені Марія
Крапка над "i" існує в словах:
Діва, Світ, Тіло, Світло.
Крапка над "i" в назвах подій:
Умертвіння, Гріб, Воскресіння, Вознесіння.
Крапка над "i" - всьому голова
Без  неї не буде
Ніякого сенсу


               210815   21.43


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.