Столетие Джаза... укр
Пишаюся часами «Джаза» в двадцять п’яті,
Найкращі ті часи на смак й сюжети,
Тут поєднання й стилю моди, та життя,
З смаком піднесеним, характером та вроди.
Чарівний шрам у дусі двадцять п’ятих,
Кокетки й німфи в елегантних убраннях,
Привілейовані авто зі смаком,
Та пишні резиденції, мов золото блищить.
Часи вечірок, найпампезніших, багатих,
Коханів щирих та у той час, скритих,
Манери мови, поведінки - повна втіха,
Це час, є втілення у ідеальність абсолютного грІха.
Часи підйому та прославлення багатства,
Чарівність грації персони справжності нон грата,
Життя у русі процвітання часу втіх,
Та с присмаком чудесного та справжніх німф.
Свидетельство о публикации №115082001952