Ночное августовское небо... укр
Найбільш за все люблю серпневе піднебіння,
Коли вже місяць вийшов на престол,
І тепла ковдра два сердечка зігріває,
Плекає два кохання у одне.
Ми сядем в Одне крісло, зверху ковдра,
Солодкість хмелю у чашках, гарячого глінтвейну,
Уткнувшися в обійми одне однОго,
БудЕм дивитися в нічне серпневе піднебіння.
А у очах чіткий молочний шлях гуляє,
Мов всю галактику пісчана буря настигає,
Та серед цих зірок сузір'я я згадАю,
І загадаю у секунди зорепаду побажання.
Та де не де, орбітою супутник пролітає,
І астероїди грайливість феєрверку починають,
Коли заходячи в слої Земного шару,
Обпалюються, та на очах твоїх зникають.
Люблю нічне серпневе піднебіння,
Його безмежність надихає на життя,
Що цими митями, кохання два плекає,
Привороживши, небокрайними казками.
Свидетельство о публикации №115081907207