Ковток Марii
Ковток Марiї
Благовiщення луна
Вона сьогоднi
Бiльше простору i часу
Ковток Марiї
Панна всесвiту Рiздва
Що розумiю я
Нiчого, Сине Божий,
Ковток Марiї
Це троянди вiри жах:
Нiч спiвстраждання
Хрест i вибух мiста пекла
Ковток Марiї
Воскресiння дощ i смак
I спека раю
Божевільної надії
Ковток Марiї
Як відчути нам його
Її дівицтво
Спрагу Господа Живого
Ковток Марiї
Скільки треба світла тут
Ковток Iсуса
Він достатній для спасіння
190815 16.05
Свидетельство о публикации №115081906400
Игнат Меренков 28.08.2015 21:31 Заявить о нарушении
Константин Матаков 28.08.2015 23:10 Заявить о нарушении