Ветер то не августовский вовсе...
Жорстко в спину підганяє так...
Значить Спас іде вже яблуневий,
Холод - це його "фірмовий" знак.
Нині дід в підземнім переході
Уже айстри людям продавав...
По своїх законах все в природі,
Хто б і що їй не прогнозував.
Хоч і синє, як учора, небо
Й сонечко в нім жовте виграє
Та до холодів звикати треба,
Осінь бо диктує вже своє.
У Дніпрі темнішає водиця,
Жовте в листі - додає краси...
Спас прийшов - готуйте рукавиці!
Так було і буде всі часи.
Свидетельство о публикации №115081803041