Твiй перший день народження без тебе...

Сьогодні 17 серпня 2015 виповнилось би 47 років найкращій людині, справжньому патріоту своєї країни - Андрію Вікторовичу Кузьменку (Кузьма Скрябін).

присвячено...

Не хочу спорити я з істиною правди
із тим, що  ми всі гості у житті
ніхто  тут не залишиться назавжди
усі колись  ми будем на хресті

Але коли насправді в  життя вірив
і в сорок шосте літо долетів
несправедливо  вмить зірватися із прірви
я знаю брате, ти багато ще хотів

Хотів дивитися на ясний купол церкви
хотів поставити брехню у темний кут
бажав не дати  молодому вмерти
усе добро хотів ти вивести з спокут

Чому ж ти доля так не справедлива,
навіщо мужніх та сміливих підвела?
під темну яму, де могла буть нива
з пшеницею і квітами тепла

Сьогодні ти Андрію народився
і 47-ома осінь  теж твоя
тож з Днем народження, ти брат не помилився
життя  своє ти мужньо відстояв

В серцях залишишся назавжди і навічно
із посмішкою щирих тих очей
тим життєрадісним, із серцем героїчним
тим чуваком,що не казав дурних речей

P.S.    Вином замазуєм отруту, що заважає бачити себе, і сам себе не зможеш ти почути, якщо в тобі душа вже не живе.              (Кузьма Скрябін)


Рецензии
Вічно жиє в серцях!

Дядько Вуйко   20.08.2015 20:08     Заявить о нарушении