Как быстро лето пролетело

Як швидко пролетіло літо,
Залишилось всього нічого...
Пташині зграї сумовито
Уже збираються в дорогу.

Хоча ще небо ясно-синє -
Та золото блищить у листі
Й стоять в задумі горобини
В червонім осені намисті...


Рецензии