Толи тривога, толи... укр

Чи то тривога, чи то ....


Чи то тривога, чи то гнів,
Не розумію, що мене ялозить,
Та душу рве шматками злоби,
Що всю з'їдає мене, та тривожить.

Любов у серці, світло у душі,
Це моє гасло на життя за довжиною мрії,
Але на нині, зло в мені,
Перевертає весь світогляд в злидні.

Не розумію я, чому?
Та все одно терзає мене сумнів,
Чи то тривога, чи то гнів,
А у душі моїй вже зріє зерно злоби...


Рецензии