Скоро в первый класс... укр
Що може передати материнський подив та захват,
Від щирості та радості душі у час принад,
Моє єдине щастячко іде у перший клас,
І під осіннє сонечко, і перший дзвоник, доня стане учнем школи знань.
І помісь гордості та невгамовність хвилювань,
Поєднує в тривожності завзяття та запал,
І з кожним днем наближення до свята перших знань,
Очікування грань, підводить лялечку до перших кроків в перший день її навчань.
Свидетельство о публикации №115081608538