Я напишу тобi листа
І зоставлю, обережно, на комоді.
Колись ти був одним зі ста,
Та почуття, нажаль, тепер не в моді.
Що відчуваю я?
Лиш гіркий подих моєї втоми.
Серце... Биття...
Давно не знаю, де тепер і хто ми...
Всі спроби марні,
Шляхетних дій вже не діждатися від тебе.
Хвилина - час,
І так минають дні у відстань з небо.
Я напишу тобі листа,
Та без пояснень, більше їх не буде.
Коректності нема,
Невдовзі твоя пам'ять все моє забуде.
Білий шматок,
Та значення його безцінні межі.
Подих... Ковток...
І розділились, як сусідні вежі...
Змінився жанр,
Та фільм, як завжди, у старому дусі.
Знімає все,
В давно замерзлому, сповільненому русі.
14.08.2015
Свидетельство о публикации №115081604848