Зулун гьал

Серин хьайла зулун йикъар
Зун шад ийиз къведани вун.
Я дахьайт1а зун рик1еваз
Къилдин к1вале шедани вун.

Къизилгуьллер гъида за ваз
Акъая заз рик1ин варар.
Зин фикирар са вакай я
Сефил хьанва мад зин гьалар.

Рик1ин гьалар зул хьиз хьанвай
Чилер цавар кьежириз тваз.
Гьисери зун ялзава вахъ
Патав къвен ман,цуькверни гваз.

Таж кьада за а вин кьилел
Гатаз твадач марфадив вун
Вин гуьгьуьлар шад жедайвал
Сир ваз чириз алахъда зун.


Рецензии