Надежда, вера, любовь

Надзея,вера,каханне

Бог дапаможа,на месца усе стане.
Здзейсніцца марная, кволая думка.
добрая  вера з надзеяй у каханне,
Мара аб шчырасці тых пацалункаў.

Ноч расхіснецца ,і схіліцца цемра,
Пойдуць у нябыт  усе ваганні.
Толькі надзея з каханнем і вера,
Сцягам маім вольным стане!

Вецер аблашчыць, і сонца адзене,
у промні істотнасць зямную.
Сення кахаю, і веру у надзею,
Пэўна жыву,калі  вусны цалую!


Рецензии
Нормально!

Нонна Рыбалко   29.04.2016 12:26     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.