Благають усi поколiння...

Скільки  скажіть   іще буде,
Йти ця   нещадна,та  страшенна війна,
Невинні страждають в ній люди,
Для кого й для  чого  потрібна вона?

Знай винних Господь покарає,
За  смерті, та  пролиту  кров,
Земля українська страждає,
Згоріла  у попіл  любов…

В церквах йдуть  постійно моління,
За те щоби мир знов настав,
Благають усі    покоління,
Хто спокій  вмить, вщент  підірвав?

Нехай всі примиряться    влади,
Щоб знов заспокоївся Світ,
Немає  ніякої  вади,
Єдиний у   всіх  Заповіт.

Вірю, що воскресне  Батьківщина,
Та розквітне, наче навесні,
Не помре ніколи Україна,
Дуже, дуже віриться мені.

Автор  Геннадій  Сівак.
14 серпня 2015 року.


Рецензии
Очень достойно, патриотично, с любовью и верой.
Спасибо.
С уважением.

Валентина Галицкая   31.08.2015 12:24     Заявить о нарушении
Спасибо Вам огромное, Валя!!!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   31.08.2015 22:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.