Маючи все й нiчого бiльш не маючи

Тобі я все що можна віддалА,
Маючи все й нічого більш не маючи.
Лишила ясний дар та два крила.
З тобою щоб побути, обіймаючи.

Для тебе не було мені шкодА,
Маючи все й нічого більш не маючи,
Відмовитись від рідного гнізда
На щирість почуттів лиш сподіваючись.

Тобі віддАла більше ніж могла,
Маючи все й нічого більш не маючи.
Свій страх та голос снів перемогла,
До чого приведе усе, не знаючи.

Змогла б я пережити геть усе,
За руку твою впевненно тримаючись.
Бо лиш земне кохання піднесе,
Маючи все й нічого більш не маючи.


Рецензии