Не реализованная мечта в надеже... укр

Невтіленна мрія у надії...


У всіх людських бажаннях є початок,
Де була мрія й перетворення надій,
І був запал утворень працьовитих,
Що дав росток початку всіх надій.

Плекали дію та вирощували мрію,
Давали здатність переборювати біль,
Аби в початку існувала своя дія,
Та плани розвитку в майбутньому житті.

Але у кожного початка свого часу,
Приходять миті, що в затрудненні сповиті,
І у критичних рішеннях розвиті,
Вступають в безперечність хаотичних змін.

І свого часу зміни приведуть до дії,
До дій кінця, кінця у розвитку надії,
Бо з часом,що відмірювалось мрієй,
Закінчує початок в строк свого кінця.


Рецензии