Эмоции, проявление чувств... укр

Емоції це прояв відчуттів...


Емоції це прояв відчуттів,
Що часом нас з зненацька настигають,
Та шквал обрушення чуттів,
Не рідко нам життя перевертають.

Емоції раптовий буревій,
Що нашу тишу нанівець змітає,
Та вир чуттів з агресією повних дій,
Загостреність чуттів не добрих у рУсі під штовхає.

Плекайте мир, заради світла у житті,
Бо ж рівень зла у нас зашкалює безбожно,
Творіть добро, регенеруйте тьму в бутті,
На прояв радості та щастя свого почуття у світло.


Рецензии