Восень прыгожая
Восень апошнім цяплом яшчэ радуе.
Чыстым прасторам маўклівым, засмучаным
І даляглядам шырокім засмужаным.
Гэтай парою цёплай, цудоўнаю
Восень заўсёды бывае чароўнаю.
Здзіўляе такой незвычайнай красою
І мілай, жывой прыгажосцю сваёю.
І цішыня над зямлёю крыштальная,
Чуецца песня палёў развітальная.
Клін жураўліны і неба бясхмарнае...
Восень прыйшла залатая, янтарная.
Кружыцца лісце ў паветры і падае,
Восень апошнім цяплом яшчэ радуе.
Ходзіць прыгожая, ходзіць, красуецца,
Усё наваколле ёю любуецца.
Свидетельство о публикации №115081301918
Жюр22 04.03.2017 16:49 Заявить о нарушении