Сколько времени на прощение... укр
Чи існують ліки від ревнощів,
Чи можливо забути усе,
Що колись об'єднало та мріяло,
У тенетах кохання овіяло.
Скільки часу потрібно на прОщення,
Скільки згадок із пам'яті в Убрання,
Що потрібно для болі душевної,
Щоб загоїлась швидше вона.
Вже довіри не бачити чесної,
Вже і ревнощі обвивають зрання,
Не можливо забути про прОщення,
Бо душа не відчує уже.
Свидетельство о публикации №115081207204