Картина любви... укр
Малюю я картину маслом кольоровим,
І кожен помах пензлика описує буття,
Що різність барв чудесних утворює життя,
Й відтінки побажань на полотні кохання.
Червоний колір пристрасті кохання,
А жовтий, це розлука на віка,
Ця своєрідність написання маслом,
Утворює мій власний прояв почуття.
Рожевий колір зрілості буття,
Зелений колір молодості віри,
Що підсвідомість з палким обранням,
Регенерує у картині щирість нашої довіри.
Я намалюю долю, посЕред макових полів,
Де стебла й листя, символізує міцність почуттів,
А сонечко додолу хлине, аби відтінків жовтих не містить,
Й в суцільності кохання кольорів, любов у мріях пестить.
Свидетельство о публикации №115081202346