Я гортаю тебе, як гортають...
З будь-якої сторінки – цікаво, щасливо, моє.
З будь-якого рядочка осяює променем ніжність.
В кожній літері, крапочці гріє кохання твоє.
Все гортаю тебе... Так гортають маленький нотатник.
Де щасливі слова позбирались в щасливі думки.
Зізнаюся: щасливі думки – це усі мої статки.
Сторінки невеличкі – в щасливе майбутнє квитки.
І гортаю тебе, як гортають великі романи,
де читаннями – грішного хочу забути себе.
І гортаю тебе, і гортатиму. Не перестану.
Я гортаю тебе... Чи то я пригортаю тебе...
Свидетельство о публикации №115081009268