Бандеровский гопак

Скачемо, скачемо -обличчя прячемо,
Ми на своїй землі, нам боятися нічого,
Молимось, молимось -Бандері нашому,
Хай йому пам*ять буде вічною...

Небо блакитне, та жовте жито,
Це кольри нашого прапору,
Ми йго здобули колись у наймитах,
У австоро -мадьярського имперотору..

Була свобода нам при поляках,
Гарно панами служили вони,
Ще й до сьогодні живуть перелякані,
Кажуть що навіть вернулися ми...

Ще не кваплитесь, бо є у нас діло,
Треба з кацапом мережу робить,
Грум би їх побив, короста б їх з*їла,
Щоб полягали усі у гроби...

Батько Шухевич казав: "на гиляку",
Дуже свідомий це був чоловік,
Нам УКРАЇНЬЦЯМ, кацапи прокляті,
Кажуть що ниби то ми ґм своі...

Та не за те наші пращури знали,
Колесо -аніж первіше усіх,
Щоб ті кацапи в родину..нахали,
З цих азіятів бере мене псіх...

Куплю горилки та буду свідомий,
Рюцкую водку хай пьють маскалі,
На Україні від Тиси до Дону,
Слава Бандері живуть рагулі..


Рецензии