Ще вчора ти не знав напевно

Ще вчора ти не знав напевно
Яким ти станеш, що полюбиш?
Життя твоє було даремним.
Всі думали себе погубиш.
Та й ти не вірив в свої сили
Й не знав на що ти будеш здатний.
Зірки удачі не світили
І рід твій був не дуже знатний.

Та вдарив рок твоєї долі,
І запалала в небі зірка.
Знайшов покликання у полі,
Десь через рік лунало: "Гірко!"
А через два - безсонні ночі
Й маленьке чудо, як дві краплі.
У нього були твої очі.
Ще через два - в садку спектаклі.

З'явився дім, нова машина.
Ще більш в дружину закохався.
І кожний день, хоча б хвилину
Радієш, що за розум взявся.
Що ти повірив в свої сили
І зміг усього досягнути.
Адже життя було б не милим
Без того, що зумів здобути.

І ще попереду у тебе
Років щасливих два вагони.
Ще чути внуків своїх щебіт
Та зранку підстригать газони.
З сім'єю часто святкувати.
На повну жити день за днем.
Та завжди, завжди пам'ятати-
Життя один лиш раз живем!


Рецензии