Я тебе збережу
Ти, мов сонечка промінь,
Що пробився крізь повінь,
У буденність мого існування.
Я тебе збережу,
У душі посаджу,
Наче квіт неземного кохання.
Ти цвіти, проростай,
Утвори в мені рай,
Щоб усе на шляху подолала.
І пригадуй мене,
Як частинку себе,
Ту, котрою в тобі пропостала.
09.08.2015
Свидетельство о публикации №115081004828