О беременности... укр

Про вагітність.


Приємні клопотання при надії,
Під серцем немовля уже жевріє,
І подив у очах, сердечко мріє,
Кохання до дитя у лоні зріє.

Приємне відчуття від думки,
Що серце в вас одне на два життя,
І кожен подих обережний мами,
Це є частинка й подиху дитя.

Прекрасна мрія кожної дівчини,
Та щастя, що здобуде на віка,
Дитина, чи не є це прояв дива,
Репродуктивне чудо, дар життя.
               


Рецензии