Осенние воспоминания укр

Летіли ми, немов лелеки, парою
На острови закоханих сердець;
Не зчулись як закрило небо хмарою;
Невже кінець, невже кінець,
Де ж той кохання острівець?

На весні, на весні
Літали ми, неначе уві сні;
Восени сни, сни
Зринали лиш спогадом весни.
(2 рази)

Минуло літо, сповнене надіями,
Та заблукав десь долі посланець,
І розмело погорди буревіями
Політ сердець, політ сердець,
Де ж той кохання острівець?

На весні, на весні
Літали ми, неначе уві сні;
Восени сни, сни
Зринали лиш спогадом весни.
(2 рази)

Де радість та в очах твоїх закоханих?
Не поверне вже пам'яті кравець;
Та знову й знову у думках непроханих
Політ сердець, політ сердець,
Де ж той кохання острівець?

На весні, на весні
Літали ми, неначе уві сні;
Восени сни, сни
Зринали лиш спогадом весни.
(2 рази)

06.08.2015 р.


Рецензии