Пташка. укр

Не ламай мені крила-
Я пташка,я хочу літати.
Не тримай мене в клітці-
Без неба я просто помру.
Хоч тебе полюбила,
Та не зможу я іншою стати.
Краще дай поселитись,на гілці,
В твоєму саду.
Не топчи мої мрії—
Без них я не зможу любити.
А душа –то криниця,
Не плюй,бо ще пити води.
Та ти став буревієм,
Зламав мої ніжнії квіти.
Твої руки темницею
Стали мені навіки.
Не ламай мені крила,
Благаю,коханий,не треба.
На долонях малюю
Нам спільний малюнок життя.
Мої крила—то сила,
Підняти обох нас у небо.
Ти почуй,я благаю,
Не буде назад вороття.


Рецензии
Гарний вiрш, що тут ще можна сказати.Якщо зламанi крила, летiти вже нiкуди.Навiщо...
З повагою Дмитрик

Дайм Смайлз   28.07.2016 23:03     Заявить о нарушении
Дякую,Дмитрику.))

Татьяна Коломиец 2   05.08.2016 20:36   Заявить о нарушении