Мой Киев... укр

Мій Київ...


Мій Київ, гордість, що плекає Україна,
Столиця й серце нашої родини,
З твоїх років сивих старовиною оповитих,
Вже понад пІвтора у тисячах років сповита.

Культурне місто, стародавньої епохи,
Чудесні пам'ятники нашої славетної турботи,
Ти є прикраса нашої держави й її врода,
Бо сповнена величної архітектурної увіковіченої слави.

Твої каштани, це є символом столиці,
Твій Дніпр широкий, сила міцної країни,
Твої собори, величі хрещеної культури,
Та наш Хрещатик, вулиця легенда, символ волі.

Це наша гордість, наша слава, наша врода,
Ми є українці і Київ наше лоно,
Любов'ю міцною зігрієм та звеличим,
Столиця Київ - серце нашої єдиної Країни!
               


Рецензии