Побажання

                I

Хай чисте небо буде над тобою
Не в’януть квіти на твоїм путі
Бажаю добра, тепла, любові
Усмішок, щастя, радості в житті

                II

Від душі бажаю щастя без ліку
Міцного здоров’я, та довгого віку
Хай повниться ласкою хата
І буде багато людського тепла

                III

Нехай життя квітує буйним цвітом
І день народження приходить знов і знов
А доля хай дарує з кожним роком
Здоров’я, щастя, радість і любов

                IV

Хай рози зав’януть колись від морозів
Ати щоб цвіла і цвіла
З очей хай ніколи не капають сльози
Завжди щоб щаслива була

                V

Хай щастя і радість ллється рікою
Щоб ти не стрічалась ніколи з бідою
Хай пісня дзвінка виграє на вустах
І смутку не буде в дівочих очах

                VI

Бажаю щастя і здоров’я
На многі і многі літа
Кохання чистого такого
Як та джерельна вода


Рецензии