Навчи розлюбити
Тільки душу не смій чіпати.
Бий мене, ріж, роздягай
Та змушуй від болю сконати.
Вбивай мою гордість, грішну силу рубай.
Можеш їсти мене чи пити.
Кляни, катуй, стріляй,
І нарешті навчи розлюбити.
Зламай мої крила, байдужістю засліпи.
Розірви бідне серце дощенту.
Спали, зруйнуй, розчави,
Живою сховай у цементі.
Забери надію, мрії моїй зашкодь.
Зневір в останньому шансі.
Але на щирість мене не виводь,
Кружляй у брехливому танці.
Я не відкриюсь тобі, як не благай.
І без цього важко забути...
Хапай за тіло, хоч нутрощі витягай.
Тільки в душу не лий отруту.
Свидетельство о публикации №115080901212