Корiння любовi

Любові коріння росте із бруківки,
і стомлено градом падає піт.
Ти хочеш нарешті забути помилки
людей, що нахабно сповільнюють хід.

Облиш подарунки і теплі слова.
Вони, насправді, ілюзія кари.
Палкий автомат і холодна трава,
а вдома ночами очікує мати.

Їй тільки цікаве, чи мій син живий,
у полі, у місті, в якому окопі?
І нервів її вартий кожен із нас,
питання лише материнської долі.

Чи вистачить нервів, чи в змозі дойти,
повзти чи кульгати ногою?
Полишені люди чужої війни,
один на один із собою.


Рецензии