Порегочемо

Порегочемо із себе,
Знов обрали брехунів,
Влада їм для того треба,
Щоб доїть люд мов корів.

Ми за грошики і гречку
Рідну маму продамо,
Купим ліки у аптечку,
Бо без ліків помремО.

У нас ціни як в Європі,
А грошей у нас катма,
Щоби їжу мати в роті
Продаємо задарма

Голос свій тому, хто платить
Чи продукти роздає,
А він бреше, що завадить
Відібрати що в нас є.

Посміємося із себе,
Що довірливі такі,
Нас грабують, так нам й треба,
Розуміють ми слабкі.
06.08.15.



               


Рецензии