Коханий, я чекатиму на тебе

Коханий, я чекатиму на тебе
Крізь час і простір, навмання
І в небутті здолаю горде небо
І долю я спитаю: "Як же я,
Так довго, довго йшла до тебе?"

Мій любий, я прильну щокою
Бажанням крил, як вітер прилечу
Засяю зіркою полярною з тобою
Безодню космосу навік заполучу
І скаже доля: "Будь зі мною
Сердешна будь, якщо того хочу!"

Жаданий мій, я так благаю Бога,
Хай подарує нам таку любов
Щоб розросталась як сама Природа
І квітла кожен день все знов і знов.
І я скажу тобі:"Ти посмішка моя єдина,
Тебе побачила тоді
Та зрозуміла, з нами Україна
Вона за нас з тобою назавжди!"

23.00 - 25.07.2015


Рецензии