Прошедшая влюбленность... укр

Минула закоханість...


І холодом повіяло від погляду,
Озноб все тіло наскрізь оповив,
Й ознаки ницого й пронизливого морозу,
У душу дівчини від болю проскознув.

Його прозорість наміків бентежила,
Та у душі стояв болючий схлип істерики,
Його рішучість дій були вражаючі,
А неміч бездіяльності її, приречена.

Хвилини, миті та секунди зречення,
Були вісомими безмовної її душі,
І враз всі звуки що оточували її змовкли,
Та тільки гіркий схлип здригав безмежну тишу.

Кохання мало прояв, але сила його зникла,
І п'янкість хмелю від обіймів вже зійшла,
Любов була, але не в прояві кохання,
А черствість душ оманливо в закОхання звела.


Рецензии