Чудь-2. С - окладами

im gonna just-be-round  of yr - fades
i - never speak -   to-o  - ends  -  ?

 0ne - Two -  I 'm gonna wanna just possessed You  -  because
the Time speaks get me back

1-2-three !

Nobody no any-cavern no gastarbers-by dizaidner's numbers
No - any 1
against thэ -  Me !

That - tell u  -  blown-it








неоконч.


Рецензии