св тови л та
так не вмирає чиста душа
вона повертає за темрявою
Сонцем
сіяє в вічності
ніхто не вмирає
а чергу свою знає
і знову до світу звертає
аж поки зіркою не злітає
щоб знову квіткою народиться
і птицею білою знову
до неба змиться
отак і літа
із літа до літа
І все то і є
СВІТОВІ
ЛІТА
Свидетельство о публикации №115080507902