Де бритва курва дiлась?

Вже двадцять першу днину
в запої лютий джміль
три тижні  курва в глину
калдирить моцно хміль

Заріс як бомж вокзальний
тирчить з усіх боків
ну курва аномальний
володар їжаків

А бритву десь похєрив
чи злапав хто в карман
хватає браконьєрів
от курва балаган

А різать то всьо треба
ті дроти з бороди
джмілю то вже потреба
бо вже не може йти

Тягнеться те волосся
метровий курва хвіст
ну як же з ним бороться
як бритву "зкомунізд"

Обшарив джміль весь вулик
та  дзуськи що найшов
із горя сів під кулик
й з цигарки дим пішов

Так смачно затягнувся
так курва "замічтавсь"
що й незоглянувся
як джмелик запалавсь

Горить  вся шевелюра
чадить  та борода
димить кадилом курва
джмільова голова

Хвилин тако із двадцять
потух вогонь страждань
вже в носі колупаться
не ставиться питань

Обсмалений джміль лютий
в якого морда грілась
одне питання  мучить
-Де бритва курва ділась?)

Вірш  написаний  на житомирському суржику, "певним хлопчикам" звідти ж)


Рецензии