Та мниця

Більше Нема натхнення
Твій двір такий порожній
Обличчя всіх твоїх подорожніх
Потонуть у музиці тривожній

Порожній сенс сьогодення
На підвіконні Кава вже охолола
А люди що живуть навколо
Палають за свОє кожне слово

Твоя дорога стала прямою
Життя трагікомічне
Телефонні розмови про щось вічне
Думки твої космічні...

Тиша у твоїй кімнаті...
А кроки за твоєю стіною
Кличуть йти за собою
Але, якою ціною?

Іди... Іди... по своєму шляху
Іди.. іди.... я поруч іду (Не піддавайся страху)
А що там далі нам немає різниці
Наш шлях ідеальна, чарівна таємниця...


Рецензии