Об ява
Благання про допомогу.
Сумки тягли люди з ринку
Й дивилися мовчки під ноги.
"Я бідний.Чом я повинен?
Держава хай допоможе:
Є ж якісь фонди, пільги,"-
Так думали перехожі.
Та вірилось: люди різні,
Не в кожного серце-камінь.
Кохання дружини - теж ліки,
Солдату на рани ляжуть.
Хотіла б спитати у жінки:
Чи також вона про те знає?
Байдужі- то справжні каліки:
Протезів душі не буває.
Свидетельство о публикации №115080409831
Елена Макарчук 05.08.2015 21:37 Заявить о нарушении