Всем про зомбированным фанатикам... укр

Всім про зомбованим фанатикам.



Я за любов та мир між нашими народами,
У нашій крові помісі до не природнього,
Не треба із-за декількох фанатиків,
Злословити та нарікати на все населення.

Прірва розростається між націями  одного роду,
Через зомбованість народу що сіє зерна національного роздору,
Як можна називати всю державу і її населення огидною,
Коли і в ній живе частина твого ж імені.

Не розумію я, чому така жорстокість роздувається особами,
Котрі в собі ж сконструювали гори зговорів,
І як стіна безмовна та абсолютно без дієва є,
Не розуміє глибину вражаючого негативу та ворожості.

Таких людей я називаю, силою фанатиків,
Котрі без розуміння цілого процесу діють силою,
Їх дії жах для тих, хто їх оточую,
Тому що сила гніву, руйнівна і розкурочує.

Та зрозумійте ж, що держава це не тільки ті хто їх очолює,
Це ціла прірва незахищених та обездолених,
Не обособлюйте себе у лику Божому,
Не Вам рішати з якої помісі ми створені.

Тому й не провокуйте словом, дією, або мотивами,
Не розуміє той, хто не до інформований,
Не сотворіть собі ж свого у владі ідола,
Та не ідіть на його прив'язі до буцімто можливого.

Я за любов та мир між нашими народами,
І за прекрасне наше спільне майбуття,
Не добивайте, нам давно вже боляче,
Це є проблема нації, а не народна гідність.


P.S. Я за мир и понимание. Но почему то многие считают, что Украина это зло во всем своем обличии. Прошу Вас понять что наша нестандартная ситуация в Украине, это наша проблема, а не гордость. Не стоит всех подводить под одну гребенку. Негативно выражаясь в сторону  соседа, Вы оскорбляете всю нацию!
Все выше перечисленное абсолютно так же касается украинских фанатиков. Так как данные активисты присутствуют везде, в любой стране и во всех народах!


Рецензии
Згодна з Вами. Але,зомбовані є з обох сторін. "Москаляку - на гілляку" дехто почав кричати ще до втручання росіян у наші проблеми. А тепер дуже важко доводити, що у нашій країні більшість людей адекватні.
З повагою,

Хулиганка Обыкновенная   04.08.2015 22:37     Заявить о нарушении
Вы абослютно прави!
Этот стих обеим сторонам. У нас к сожалению тоже присутствуют люди создающие себе свои идолы и слепо в них верят.

Злата Боголюбова   05.08.2015 07:26   Заявить о нарушении
Я до сих пор считаю закон про единый язык был абсолютной глупостью, так как это была не впервоочередная наша проблема, да и често говоря вообще не проблема!

Злата Боголюбова   05.08.2015 07:29   Заявить о нарушении