мить
піснею плине ніжною
там, де зустічались колись..
і лиш вітер квіти
памяті
колише
на мить..
Гарне поле-
літом вбране-
нам на радість
і любовь
до рідної
Землі-
..низенько
вклонись
на мить
і Вічність
відчує
кохання твоє !
Свидетельство о публикации №115080407354