Приду к тебе с луной... укр
Вийшов місяць, на службу ночі,
Зорі кликнув на допомогу,
Вітер зтих у покоях тіні,
Хмарки з неба втекли за сонцем.
Я подумки з вечірнім місяцем у небі,
З зірками світлими у круговерті світу,
В сузір'ях дальніх промчусь у пошуках,
Стежин забутих та долей кинутих.
У сні прийду до мрій сновидящих,
В обійми ніжностей, коханню милого,
Прижму до серденька, душі покинутой,
Від марних спроб, любові втілення.
І з кожним місяцем у ночі в пошуках,
Слідів омріяних, снів втішних милого,
Аби у душу та серце ніжного,
Кохання всипати з пилка із місяця.
Свидетельство о публикации №115080405947