Каждая мысль имеет право быть написанной... укр

Кожна думка, має право для прояву...


Кожна думка, як думка,
Має право для прояву,
Кожен вірш й кожен ряд у житті,
Має право бути написаним.

Кожне слово, що полилися з душі,
Дарує Бог у вигляді натхнення,
Аби в душі закладені дари,
У світі мали прояв свій буденний.

І кожна думка, кожен вірш, рядок із книги,
Являється проекцією відчуттів,
Що кожен день у нашому житті,
Формує норми  соціальних відчуттів.

Кожна думка, як думка,
Має місце у вірші для прояву...


Рецензии